Σταμάτης Μαλέλης: «Σιχαίνομαι τους δημοσιογράφους που τα παίρνουν. Και δεν είναι λίγοι»

143

μαλεΟμοβροντία κατά δημοσιογράφων «που τα παίρνουν», καθώς και εκείνων που έχουν λεφτά σε τράπεζες της Ελβετίας αλλά παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς, εξαπολύει ο Σταμάτης Μαλέλης.

Χωρίς να τους κατονομάζει, τους «φωτογραφίζει» με σαφήνεια. Έτσι πολλοί θα καταλάβουν ποιους εννοεί και σίγουρα οι ίδιοι θα αναγνωρίσουν τον εαυτό τους στα λεγόμενα του Διευθυντή ειδήσεων του Σκάι.

«Σιχαίνομαι τους δημοσιογράφους που τα παίρνουν. Και δεν είναι λίγοι. Έχουν γίνει πλούσιοι με καταθέσεις στην Ελβετία, ενώ παράλληλα πουλάνε αντιμνημόνιο και μαγκιά. Επίσης, σιχαίνομαι όλους αυτούς τους δημοσιογράφους -επιχειρηματίες, που βάζουν πρώτα τις επιχειρήσεις τους και μετά τη δημοσιογραφία, αλλά και όσους χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να κάνουν τη δουλειά τους. Κάνουν παραδημοσιογραφία. Δημοσιογραφία με βιλάρες δε γίνεται. Όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι μέρος του πάρτυ που έγινε στην Ελλάδα και έπαιξαν με τις δυο πιο ανίκανες κυβερνήσεις που έχει γνωρίσει ο τόπος, την κυβέρνηση Καραμανλή και την κυβέρνηση Παπανδρέου, που διέλυσαν το σύμπαν».

People, Πρώτο Θέμα, (στον Μαρίνο Βυθούλκα)