Λύγισε ο Γιώργος Παπαδάκης on air για τον Βασίλη Λυριτζή: «Καλό ταξίδι αδερφέ…»

Ο Βασίλης Λυριτζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.


Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε τον Βασίλη Λυριτζή μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο Γιώργος είπε: «Θα μας επιτρέψετε παρ’ ότι κάθε πρωί προσπαθούμε να σας φτιάξουμε τη διάθεση να ξεκινήσουμε με μια μεγάλη απώλεια. Ο Βασίλης Λυριτζής, ο καλός συνάδελφος και φίλος, άφησε σήμερα τα ξημερώματα τη ζωή του χτυπημένος από τον καρκίνο. Α ρε Βασίλη… Χρόνια με τον Βασίλη μαζί με τον Δημήτρη, συνοδοιπόροι στην πρωινή ενημέρωση…»

Και στη συνέχεια με τρεμάμενη φωνή δήλωσε: «Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα εξαιρετικό παιδί, αφήνει πίσω οικογένεια. Να συλλυπηθούμε την οικογένειά του. Καλό ταξίδι αδερφέ και καλή δύναμη. Δημήτρη ξέρω πάρα πολύ καλά… Εδώ είμαστε συγκλονισμένοι εμείς, πόσο μάλλον εσύ που είσαστε συνοδοιπόροι όλα αυτά τα χρόνια. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Δούλεψε για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εδώ μαζί μας στην πρωινή ενημέρωση. Πάντα αξιοπρεπής, πάντα φίλος. Καλό ταξίδι αδερφέ, καλό ταξίδι. Δεν θέλω να πω περισσότερα, στην τηλεόραση ο ρόλος είναι άχαρος όταν ανακοινώνεις τέτοιες ειδήσεις».

Δείτε το παραπάνω βίντεο με τη συγκίνηση του Γιώργου Παπαδάκη στον αέρα της εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.