Ληστεία γένους θηλυκού – Συνελήφθη 17χρονη για διαρρήξεις στη Καβάλα

sillipsi-xeiropedes-gynaika

«Άρωμα» γυναίκας και μάλιστα ανήλικης, αλλά με έντονο ποινικό παρελθόν στις κλοπές και τις ληστείες, ανακάλυψαν οι άνδρες της Ασφάλειας πίσω από τις διαρρήξεις που είχαν γίνει σε δυο σπίτια στην Καβάλα στις 16 και 17 Αυγούστου. Η 17χρονη δράστιδα είχε αφήσει τα αποτυπώματά της κι έτσι εντοπίστηκε.

Η ανήλικη Ελληνίδα, η οποία είχε αρπάξει συνολικά από το εσωτερικό των δυο σπιτιών 100 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, δεν συνελήφθη αφού είχε παρέλθει προ πολλού το αυτόφωρο. Ωστόσο, σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Γυναίκα και επίσης σεσημασμένη για κλοπές, ήταν και η δράστιδα άλλης μιας διάρρηξης που είχε γίνει στις 23 Αυγούστου σε σπίτι στην πόλη της Καβάλας. Πρόκειται για μια 31χρονη Ελληνίδα, η οποία είχε αρπάξει έναν υπολογιστή και διάφορα έγγραφα. Τα στοιχεία της ταυτοποιήθηκαν κατά τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.