Ληστεία στη Rolex: Στους στύλους του Ολυμπίου Διός βρέθηκε η μία μηχανή των ληστών

168

Ληστεία στη Rolex: Στους στύλους του Ολυμπίου Διός βρέθηκε η μία μηχανή των ληστών

Η μία μηχανή με την οποία διέφυγαν οι δυο από τους τέσσερις ληστές βρέθηκε σχεδόν ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το κατάστημα.

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την ένοπλη ληστεία στο κατάστημα της Rolex, με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει πραγματοποιηθεί κάποια σύλληψη.

Η μία μηχανή με την οποία διέφυγαν οι δυο από τους τέσσερις ληστές βρέθηκε σχεδόν ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, μετά τη ληστεία οι δύο από τους τέσσερις ληστές ανέβηκαν με τη μηχανή τους την οδό Σταδίου, έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος, διέσχισαν την οδό Φιλελλήνων και έφτασαν στους στύλους του Ολυμπίου Διός, όπου εγκατέλειψαν τη μηχανή στην οδό Αθανασίου Διάκου.

Εκεί εικάζεται πως τους παρέλαβε κάποιος συνεργός.

Οι «Ροζ Πάνθηρες πίσω από τη ληστεία;

Η άλλη μηχανή ακολούθησε διαφορετική κατεύθυνση, με τις Αρχές να εκτιμούν πως οι ληστές διέσχισαν την οδό Σόλωνος και έφυγαν είτε προς την λεωφόρο Αλεξάνδρας είτε προς άλλη κατεύθυνση.

Προσπαθώντας να φτάσουν στα ίχνη των δραστών η αστυνομία ελέγχει υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ κάνει φύλλο και φτερό τη μηχανή που εντοπίστηκε προκειμένου να βρουν γενετικό υλικό η οποιοδήποτε στοιχείο που θα βοηθήσει στην έρευνα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι Αρχές βλέπουν τους «Ροζ Πάνθηρες» πίσω από τη ληστεία.