Λίγες μέρες πριν διεξαχθεί στην χώρα μας το 6ο Mr Hellas Natural

Capture1

Για έκτη φορά θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός Mr Hellas Natural στην χώρα μας. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο.

Του Βασίλη Σίμου 
Η διοργάνωση INBA HELLAS δίνει το κίνητρο σε νέους αθλητές να πάρουν μέρος σε αγώνες σωματικής διάπλασης χωρίς την χρήση αναβολικών στεροειδών ουσιών που είναι και η απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή ενός αθλητή στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Πρόκειται για μια νέα διοργάνωση που δείχνει να κερδίζει το ευρύ κοινό καθώς στις μέρες μας η χρήση αναβολικών μαστίζει και τo νεανικό κοινό έχει δημιουργήσει ένα λάθος πρότυπο για το συγκεκριμένο χώρο.

2

Υπάρχουν όλες οι κατηγορίες όπως βλέπουμε και σε διοργανώσεις του εξωτερικού. Υπαρχει η κατηγορία για τους αρχάριους με -1,75 ύψος και +1,75, η κλασική ανδρών, 4 κατηγορίες bodybuilding ανδρών, bikini γυναικών, bodybuilding γυναικών, physicue ανδρών,s uper master για άνδρες ηλικίας πάνω από 50 και για άτομα με αμαξίδιο.
Θα δούμε επίσης και την ομάδα του Flexeat που είναι και μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης και κατεβάζει σε αυτούς τους αγώνες 18 αθλητές. Μια ομάδα πoυ σύνθημα της είναι “όχι” στα αναβολικά και δίνει το καλύτερο για να συνεχίσει και να ανεβαίνει η συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο Δημήτρης Οικονομάκης και ο Στεφανος Ανυφαντάκης είναι οι προπονητές και ιδρυτές της ομάδας Flexeat όπου παρέχουν ένα ολοκληρωμένο προφίλ με διατροφή και γυμναστική χωρίς χρήση αναβολικών ουσιών στους αθλητές τους!

 

Capture3

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι έχουν γίνει από την διοργάνωση όπου εντόπισαν άτομα που έχουν κάνει χρήση και αποκλείστηκαν αμέσως. Οι έλεγχοι είναι αυστηροί και συνεχείς διότι οι αθλητές καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και πρόκειται για φυσικό πρωταθλητισμό θα λέγαμε καθώς οι στερήσεις είναι μεγάλες και οι προετοιμασίες τεράστιες .
Το παρών μπορεί να δώσει οποιοσδήποτε θελήσει να αλλάξει αυτό το μαύρο τοπίο των αναβολικών ουσιών και να στηρίξει τον φυσικό τρόπο, με αποτέλεσμα και η διοργάνωση να συνεχιστεί και να σταματήσει αυτή η νέα “μόδα” που θερίζει την χώρα μας!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.