Λευτέρης Πανταζής: «Έχω χάσει 10 κιλά για τον γάμο της Κόνι και συνεχίζω»

186

 

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως είναι σε καλό δρόμο για τον γάμο της κόρης του και ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες της Κόνι Μεταξά
Για τον γάμο της κόρης του με τον Μάριο Καπότση ετοιμάζεται ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής έχει φροντίσει να είναι στην τρίχα για την μεγάλη αυτή ημέρα και έχει ήδη χάσει 10 κιλά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε: «Έχουμε χάσει ήδη 10 κιλά και συνεχίζουμε. Είμαι σε καλό δρόμο».

«Η Κόνι μου είπε “αν δεν χάσεις 9 κιλά χοντρούλη, δεν με φέρνεις στον γαμπρό”. Έχω χάσει ήδη 8 κιλά και θα χάσω άλλα 4, γιατί αλλιώς η Kόνι δεν θα με αφήσει να την πάω στον γαμπρό», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Η Κόνι είναι καλό κορίτσι και ο Μάριος καλός άνθρωπος. Ο κάθε γονιός θέλει το παιδί του να πέσει σε καλά χέρια. Υπάρχει σεβασμός και αγάπη. Με κάνει ό,τι θέλει η Κόνι», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο «The 2Night Show».

Σχετικά με τα παιδιά, που δεν επιτρέπονται στον γάμο της κόρης του, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Προτίμησαν να μη φέρουν παιδιά στον γάμο, γιατί θα γίνει χαμός. Θα τραγουδάω μέχρι το πρωί. Δεν εννοούσε ότι απαγορεύονται τα παιδιά. Τα μπερδέψαμε λίγο».

Ο γάμος της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση θα πραγματοποιηθεί κατά τα μέσα του καλοκαιριού στα Χανιά της Κρήτης, με 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους.

Πηγή: protothema.gr