Λατρεμένοι μου γείτονες!

Πέντε είδη γειτόνων που όλοι έχουμε…

h

Χωρίς αμφιβολία θα έχεις ακούσει έστω και μια φορά στην ζωή σου κάποιον να διηγήται σε μια παρέα μια ιστορία μ’ έναν γείτονα του!της Αννίτας Κάτσικα-Τρινταφυλλίδου

Ο γείτονας κανονικά θα έπρεπε να είναι ένας άνθρωπος που παρέχει ασφάλεια,στήριξη και βοήθεια. Έλα όμως που κάποιοι ξεχνούν το ρόλο τους και μας δείχνουν πόσο “ιδιαίτεροι” χαρακτήρες είναι! Εμείς σκεφτήκαμε για σένα τις πέντε συνηθισμένες κατηγορίες γειτόνων που είμαι σίγουρη πως έχεις ή είχες κάποτε στο παρελθόν τέλος πάντων! Σίγουρα θα ταυτιστείς…..

1)H κουτσομπόλα!
κουτσομπολα

Όταν σε βλέπει σε βομβαρδίζει με ερωτήσεις. Τι κάνει η μαμά και ο μπαμπάς; Που θα πάτε διακοπές; Γιατί δεν βγαίνεις πια, τι κάνεις στην ζωή σου;  Και εννοείται πως δεν το κάνει από πραγματικό ενδιαφέρον αλλά γιατί ψάχνει ψωμί για συζήτηση στον απογευματινό της καφέ! Άσε που ξέρει τα πάντα. Τι ώρα βγαίνεις,με ποιον , πότε χώρισες και ποιος μπαινοβγαίνει σπίτι σου. Καλύτερα και από τους γονείς σου, αφού στήνει καραούλι όλη τη νύχτα στο μπαλκόνι, μόνο το σκοπευτήριο της λείπει!

2)Ο άνθρωπος δεν ξέρει τη λέξη μπάνιο
μυρωδια 2

Το ξέρω πως σου είναι δύσκολο να μιλάς γι αυτό, αλλά πρέπει να το παραδεχτούμε πως όλοι έχουμε έναν γείτονα που παραβιάζει τους κανόνες καθαριότητας. Είτε μυρίζει άσχημα ο ίδιος που σ αυτή τη περίπτωση αποφεύγεις κάθε συνάντηση μαζί του σε κλειστό χώρο όπως το ασανσέρ και παριστάνεις την feet πως θα πας με τα πόδια γιατί κάνεις γυμναστική! Συγγνώμη κιόλας αλλά το προτιμάς από το να πεθάνεις από ασφυξία, είτε αφήνει τα σκουπίδια έξω από την πόρτα του ξεχνώντας να τα πετάξει.
3) H περίεργη
angry-222-1

Όλα της ξινίζουν και τις βρωμάνε! Φωνάζει όλη την ημέρα, παριστάνει τον διαχειριστή και συνέχεια σου λέει να κλειδώσεις την πόρτα της πολυκατοικίας από τις 7 το απόγευμα. Να θέλει να μπει και να βγει άνθρωπος και να μη μπορεί , ειδικά αν είναι το delivery Boy… άστο ! Έχει 24 ώρες το 24 ώρο νεύρα και κανείς δεν θέλει να της μιλάει γιατί μεταδίδει μια απίστευτα κακή ενέργεια.

4) Κλασσική οικογένεια
27301-family_590_2015_11_13_18_37_51_b

Είναι αυτό το σπίτι που γεμίζει με φωνές, κλάματα και φασαρία! Παντού υπάρχουν παιχνίδια, παιδικά καροτσάκια και κρεβατάκια. Δε λέω μπορεί να αγαπάς τα παιδιά, αλλά δεν νομίζω να σου αρέσει όταν ξυπνάς μεσάνυχτα από κλάμα ενός μωρού, ή από τον τσακωμό του ζεύγους γιατί η σύζυγος έκαψε το φαγητό…!

5) Η “μη μου μιλάτε”
μοναξια

Κλασσική περίπτωση της απομονωμένης γειτόνισσας. Δε μιλάει με κανέναν, μένει μόνη και δεν θέλει να αναπτύξει σχέση με κανέναν γείτονα. Της αρέσει η μοναξιά, άσε που κάθε φορά που πας να της ανοιχθείς λίγο περισσότερο αυτή σε περιφρονεί. Μεταξύ μας; Την καλύτερη δουλειά κάνει!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.