Λάουρα Νάργες: Το πρώτο μήνυμα όλο νόημα μετά το χωρισμό από τον Μιχάλη Μουρούτσο!

Ένα μήνυμα όλο νόημα έστειλε μέσα από τα social media η Λάουρα Νάργες,  λίγο καιρό μετά τα δημοσιεύματα που την θέλουν να χωρίζει από τον Μιχάλη Μουρούτσο.

 

Η παρουσιάστρια των backstage του “The Voice” μπορεί ως τώρα να κράτησε σιγήν ιχθύος και να μην σχολίασε τίποτα για την προσωπική της ζωή, παρά το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων, τώρα όμως έδωσε τη δική της απάντηση.

«Είμαι λιοντάρι, αλλά με ωροσκόπο καρκίνο. Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά. Μου λείψατε πολύ εδώ μέσα αγαπάκια, και να ξέρετε πως διάβαζα τα γλυκά μηνύματά σας! Τώρα βραδιάζει, το αύριο όμως έρχεται και ξέρω ότι θα είναι μία καλύτερη μέρα απ’ ό,τι ήταν σήμερα!  ΥΓ: Έχω το καλύτερο κομιούνιτι εδώ, τέλος! Σας αγαπώ πολύ, και αυτό επειδή «στέκεστε» δίπλα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.