Λάουρα Νάργες: Τελείωσε το μεταπτυχιακό της και πάει για διδακτορικό!

Η Λάουρα Νάργες δεν είναι μόνο μία γλυκιά παρουσιάστρια αλλά… σπουδάζει κιόλας!

Τον περασμένο Φλεβάρη πήρε πτυχίο στο business Marketing, τώρα παρέδωσε τη μεταπτυχιακή της διπλωματική εργασία και θα ήθελε να κάνει και διδακτορικό.
Η Λάουρα τα κατάφερε μια χαρά με τις σπουδές της, λίγο πριν ξεκινήσει το «The Voice» μιας και θα είναι στα backstage του talent show!

H Λάουρα λοιπόν δημοσίευσε μία φωτογραφία της και έγραψε: «Η μεταπτυχιακή διπλωματική μου εργασία που αφορά τους ινφλουενσερς και το μπράντινγκ στο ίνσταγκραμ παραδόθηκε και το προαίσθημά μου είναι θετικό…. Ευελπιστώ να είμαι στην ορκωμοσία μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές μου τον Φεβρουάριο! Προς το παρόν, ξεκούραση από τα εκπαιδευτικά, και μετέπειτα θα εξετάσω το ενδεχόμενο του κατά πόσο θα μου επιτραπεί να ξεκινήσω σπουδές διδακτορικού. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα μαθητούδια».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.