Λάουρα Νάργες – Μιχάλης Μουρούτσος: Σύννεφα στη σχέση τους

Και εκεί που περιμέναμε πως θα φάμε κουφέτα από τον Μιχάλη Μουρούτσο και τη Λάουρα Νάργες οι φήμες λένε πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται να περνάει μεγάλη κρίση στη σχέση του καθώς έχουν να κάνουν κοινή εμφάνιση από τον Σεπτέμβριο. 

Το παραπάνω γεγονός φαίνεται να ενισχύεται ακόμη παραπάνω καθώς ο Μιχάλης Μουρούτσος έχει διαγράψει από το Instagram του τις κοινές τους φωτογραφίες. Πάντως κάτι τέτοιο δεν έχει η Λάουρα Νάργες. Τώρα το τι μέλλει γενέσθαι είναι κάτι που θα το δούμε στο μέλλον καθώς κανένας από τους δύο δεν έχει πάρει επισήμως θέση και το σενάριο επανασύνδεσης παραμένει ανοιχτό.

Η σχέση τους

Το ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια. Τις δύο προηγούμενες χρονιές είχαν περάσει μεγάλα διαστήματα χωριστά καθώς η Λάουρα συμμετείχε στο Survivor 1 και ο Μιχάλης Μουρούτσος στο Survivor 2. Μάλιστα, στο Survivor 2 ο Μιχάλης Μουρούτσος εκδήλωνε δημοσίως την αγάπη του για την σύντροφό του, γράφοντας το όνομά της στην άμμο και κάνοντας συχνά αναφορές σε εκείνη. Μάλιστα, είχε θεωρηθεί ότι ο ίδιος είχε επιβάλλει από την πρώτη ημέρα στην ομάδα του το να χωριστούν σε δύο… υπο-ομάδες ανδρών και γυναικών για να μην δίνουν δικαιώματα για συζητήσεις. Επίσης, η Λάουρα ήταν εκείνη που είχε πάει στην Καραϊβική για να συναντήσει τον Μιχάλη Μουρούτσο στο μεγάλο έπαθλο επικοινωνίας.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.