Λάουρα Νάργες: Επέστρεψε στη Γερμανία και στη γειτονιά που μεγάλωσε

Η Λάουρα Νάργες άφου απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά ταξίδεψε στη γενέτειρα χώρα της, τη Γερμανία.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πολή Menden της ευρωπαϊκής χώρας.

Η Λάουρα Νάργες επισκέφθηκε τη γειτονιά στην οποία μεγάλωσε και συγκινημένη μοιράστηκε φωτογραφίες, κάνοντας αναδρομή στα παιδικά της χρόνια και αναπολώντας τον μπαμπά της που δε βρίσκεται πια στη ζωή.

«Η παλιά μου γειτονιά. Εδώ μεγάλωσα. Σε αυτόν τον δρόμο έπαιζα πασούλες και μπάντμιντον με τον μπαμπά μου, κυνηγητό και μπέισμπολ με τους συμμαθητές μου. Εδώ έπεφτα με το ποδήλατο και τα ίνλαϊν σκέιτς μου. Μου έλειψε το άλλο μου σπίτι» , έγραψε στη λεζάντα.

 

Η παλιά μου γειτονιά. Εδώ μεγάλωσα. Σε αυτόν τον δρόμο έπαιζα πασούλες και μπάντμιντον με τον μπαμπά μου, κυνηγητό και μπέισμπολ με τους συμμαθητές μου. Εδώ έπεφτα με το ποδήλατο και τα ίνλαϊν σκέιτς μου. Μου έλειψε το άλλο μου σπίτι • Νομίζω το λουράκι από τη συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ θα το βγάλω από τον χέρι μου αφού (και αν βασικά) μου φύγει η εμμονή που έχω πια μαζί του • Όταν οι κάλτσες σου είναι ασορτί με το μπλουζάκι σου μπορείς να πεις ό,τι είσαι φάσιον άϊκον • 🖤 _______________________________________________________ #memories #home #childhood #streets #obsessed #jt #blessed #minniemouse

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) onΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.