Λαμία: «Μου έβγαλε τη μάσκα, με κλώτσησε, μου έριξε γροθιές» λέει η νοσηλεύτρια που χτύπησε ο 44χρονος

90

nosokoma_nosokomeio

Ο δικηγόρος της νοσηλεύτριας περιέγραψε τη διπλή επίθεση τόσο στην εντολέα του όσο και σε συνάδελφό της, που πήγε να την βοηθήσει

Κλωτσιές και γροθιές δέχθηκε η μία εκ των νοσηλευτριών, που έγιναν θύματα επίθεσης ενός 44χρονου εν ενεργεία αστυνομικού, που συνόδευε ασθενή.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όταν ο 44χρονος προκάλεσε τον τρόμο σε όσους βρίσκονταν στο σημείο.

«Έγινε διπλή επίθεση. Πρώτα στην εντολέα μου και μετά και σε δεύτερη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου. Η εντολέας μου εργάζεται 22 χρόνια σε μεγάλα νοσοκομεία. Έχει μεγάλη εμπειρία και είναι εξαιρετική στα καθήκοντά της. Ειδοποίησαν λοιπόν οι άνθρωποι που βρισκόταν στον θάλαμο της παθολογικής κλινικής, συνοδοί και ασθενείς, την εντολέα μου, ότι ένας συνοδός έχει βγει στο μπαλκόνι, ότι βρίζει και λέει ότι θα κάψει το Νοσοκομείο και θα τους σκοτώσει όλους. Πήγε λοιπόν να δει τι συμβαίνει. Τότε μπήκε από το μπαλκόνι και εκείνος κάτι έλεγε για τον υδροσυλλέκτη. Ευγενέστατα η εντολέας μου του είπε ότι θα πάει να φορέσει γάντια και να το φροντίσει αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα» δήλωσε ο δικηγόρος της μίας νοσηλεύτριας στο Lamianow.gr.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας νοσηλεύτριας, ο 44χρονος την ακολούθησε από πίσω. Στη συνέχεια της επιτέθηκε τελείως αναιτιολόγητα, την έσπρωξε, της έβγαλε τη μάσκα για τον κορωνοϊό και άρχισε να την κλωτσάει.

«Τότε, όταν πήγε εκείνη να σηκωθεί, την χτύπησε με γροθιές και της έσπασε τα γυαλιά της. Είναι μια σοκαριστική επίθεση πραγματικά που έχει σοκάρει τόσο την τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο», αναφέρει ο δικηγόρος της.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα