Κυψέλη: Το έγκλημα με την 23χρονη έγκυο και μητέρα τριών παιδιών – Απαντήσεις αναζητά ο πατέρας της

411

Κυψέλη: Το έγκλημα με την 23χρονη έγκυο και μητέρα τριών παιδιών – Απαντήσεις αναζητά ο πατέρας της

«Θέλω να δω αυτόν που σκότωσε το παιδί μου πίσω από τα κάγκελα» είπε ο πατέρας της

Ξεσπά ο πατέρας της 23χρονης Φωτεινής Μπακογιώργου η οποία, όταν ήταν έγκυος περίπου έξι μηνών, βρέθηκε νεκρή στις 8 Οκτωβρίου του 2021.

Η Φωτεινή η οποία ήταν μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι της στην Κυψέλη και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου παρέμεινε στα αζήτητα για ένα μήνα, παρά το γεγονός ότι είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της και την αναζητούσε η εκπομπή «Φως στο τούνελ».

  • Διαβάστε επίσης: Ηλεία: Αναζητούν κίνητρο και όπλο για την άγρια δολοφονία του 68χρονου

Το ξέσπασμα του πατέρα της

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο Νικος Μπακογιώργος, πατέρας του θύματος δηλώνει: «Θέλω να δω αυτόν που σκότωσε το παιδί μου πίσω από τα κάγκελα. Την κόρη μου την βρήκαν νεκρή και την είχα ως «αγνώστων στοιχείων. Έμεινε 1 μηνά στο νεκροτομείο».

Ο Χάρης Βεραμόν, ιδιωτικός ερευνητής: «Όπως βρέθηκε το πτώμα της 23χρονης Φωτεινής, δείχνει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ήταν έγκυος τότε. Είχε σημάδια και τραύματα. Την σωρό της Φωτεινής συνέλεξε το ασθενοφόρο και δεν την πήρε το τμήμα ανθρωποκτονιών».

Ο κ. Μπακογιώργος καταγγέλλει: «Το παιδί μου κακοποιούνταν και εκδίδονταν, κακοποιούσαν και τα παιδιά».

Ήταν συνέχεια χτυπημένη

Ο ιδιωτικός ερευνητής ανέφερε για την Φωτεινή: «Ήταν συνέχεια χτυπημένη στο πρόσωπο, δεχόταν ψυχολογική και σωματική βία, την έβγαλα στην επαιτεία και την εξέδιδαν». 

«Δεν ήξερα τις καταστάσεις που περνούσε η κόρη μου και για αυτό δεν μπορούσα να ενεργήσω», εξήγησε ο Νίκος Μπακογιώργος.

Ο ιδιωτικός ερευνητής τόνισε: «υπάρχει μια γυναικά 26ετων με συγκεκριμένες καταγγελίες, περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει η Εισαγγελία. Όλη η γειτονιά γνώριζε τι βίωνε η Φωτεινή, κάνεις δεν πήγε κατευθείαν στην εισαγγελέα».

Ο πατέρας της Φωτεινή είπε: «Είναι σαν να περπατάς σε σκοτάδι και στη γωνία βλέπεις ένα φως».