Κριστιάνο Ρονάλντο: Με 25.000 ευρώ φιλοδώρημα αποχαιρέτησε την Ελλάδα

της Ευρυδίκης Γ.

Για δεύτερη φορά διακοπές στην Ελλάδα και στο Costa Navarino ο σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτή τη φορά με την οικογένειά του.

Μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του βρέθηκε ο άσος της Γιουβέντους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε μια πολυτελή βίλα στη Μεσσηνία, σύμφωνα με την El Espanol, ενώ το ποσό για την ημερήσια διαμονή του στη βίλα ανέρχεται στα 8.000 ευρώ. Μέσα στις ανέσεις που προσφέρει το κατάλυμα είναι και οι μεταφορές, η χρήση ελικοδρομίου, σεφ αλλά και 24ωρη φύλαξη από μπάτλερ.

Το ποσό των 56.000 ευρώ που διέθεσε ο Πορτογάλος μόνο για την διαμονή του φυσικά και για τον ίδιο μοιάζει ευκαταφρόνητο καθώς φεύγοντας για τον επόμενο προορισμό του, την Γαλλική Ριβιέρα, άφησε στους εργαζομένους του ξενοδοχείου, 25.000 ευρώ φιλοδώρημα!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.