Κρατούμενος σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αύριο στο αυτόφωρο

290

Έρευνα για υλικό στα σπίτια του – Λίγο πριν τις 16:00, ο πρώην συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» παραδόθηκε στην αστυνομία, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του – Κατηγορείται από νεαρή γυναίκα ότι ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο δύο βίντεο από ερωτική συνεύρεσή τους – Δείτε βίντεο από την παράδοσή του

Στο κρατητήριο θα περάσει την αποψινή νύχτα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την παράδοσή του, παρουσία δικηγόρου, στην αστυνομία. Την Πέμπτη το πρωί, ο πρώην -πλέον- συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» θα περάσει από το Αυτόφωρο, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες και να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Παράλληλα, ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνα για υλικό στα σπίτια του, προκειμένου να βρεθούν στοιχεία για τη συγκεκριμένη ή άλλες ανάλογες υποθέσεις.

Νωρίτερα, λίγο πριν της 16:00, ο γνωστός παρουσιαστής παραδόθηκε στις αρχές,  συνοδευόμενος από τον  δικηγόρο του.  Λίγο μετά τις 15:00, ο Παναγιωτόπουλος είχε αποχωρήσει με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, καθώς αναζητούνταν από την Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα