Κρατάει την επιμέλεια των παιδιών η Τζίνα Αλιμόνου-Έφεση Παύλου Βαρδινογιάννη

της Μαντώς Μπερδέ

144

Στη Τζίνα Αλιμόνου η επιμέλεια των παιδιών μΑετά από απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών. Ετοιμάζεται να κάνει έφεση ο Παύλος Βαρδινογιάννη.

Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές διαμάχες του Παύλου Βαρδινογιάννη με τη Τζίνα Αλιμόνου!

Πριν από μερικές εβδομάδες, το Πρωτοδικείο Αθηνών συνεδρίασε για την οριστική ανάθεση της επιμέλειας των τεσσάρων παιδιών που απέκτησε το πρώην ζευγάρι, στα 10 χρόνια του έγγαμου βίου τους.

Η υπόθεση είχε ξεκινήσει με τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο γνωστός επιχειρηματίας, διεκδικώντας την προσωρινή επιμέλεια τους και από τότε ειπώθηκαν αρκετά για την ηθοποιό, η οποία κατηγορήθηκε από τον Βαρδινογιάννη για χρήση ουσιών, για συμμετοχή σε όργια που λάμβαναν χώρα σε πασίγνωστο ιδιωτικό κλαμπ, καθώς και ότι διήγαγε έκλυτο βίο.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του Πρωτοδικείου, για την οποία αναμένεται να κατατεθεί έφεση ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα καθώς και για δύο 15ήμερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οταν βρίσκεται στην Ελλάδα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες ημέρες για δύο ώρες, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους κατά τη σχολική περίοδο.

Κατά γενική ομολογία και πέρα από τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του, είναι ένας πατέρας που αγαπάει πολύ τα παιδιά του και τις ερχόμενες μέρες θα τα έχει για έναν ολόκληρο μήνα διακοπών μαζί του. Εξακολουθεί να κινείται μεταξύ ΗΠΑ, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, και Ελλάδας, την οποία επισκέπτεται τακτικά για να βλέπει τη μεγάλη του κόρη και τα τρίδυμα.

Παράλληλα, υπάρχουν ακόμα αρκετές υποθέσεις που είναι ανοιχτές για το πρώην ζευγάρι. Μία αφορά τη διατροφή που αρχικά το δικαστήριο την είχε ορίσει στις 34.000 ευρώ, και στη συνέχεια μετά από παρέμβαση του Παύλου Βαρδινογιάννη έπεσε στις 14.000 ευρώ, χωρίς αυτό να ικανοποιεί την ηθοποιό. Επιπλέον, υπάρχει και το ποινικό δικαστήριο σχετικά με τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο γνωστός επιχειρηματίας εναντίον της για χρήση ουσιών και έκλυτο βίο.

Πληροφορίες: GazzettaPlus.gr