Κωστσντοπούλου σε Τσίπρα για το ταξίδι του στα Σκόπια: “Να πας και να παραμείνεις εκεί, μην γυρίσεις καλύτερα διότι…”

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωσταντοπούλου με έναν δικό της ξεχωριστό τρόπο “ευχήθηκε” στον Αλέξη Τσίπρα καλό ταξίδι, όσον αφορά το αυριανό του ταξίδι στα Σκόπια.

Της Χρύσας Σκουρολιάκου,

Στην εκπομπή ” Καλημέρα”, στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς ρώτησε την Κωσταντοπούλου, τι θα έλεγε στον πρωθυπουργό αν την καλούσε μαζί του στα Σκόπια, είπε: «Θα του έλεγα να πας και να παραμείνεις εκεί, μην γυρίσεις καλύτερα, διότι είσαι πια ούτως ή άλλως ανεπιθύμητος στη χώρα σου, έχεις προδώσει τον λαό σου και έχεις προδώσει και την Μακεδονία, την ιστορία μας, την πολιτισμική κληρονομιά της αρχαίας Μακεδονίας».

«Πιο καλά θα περάσει στα Σκόπια», υποστήριξε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και συμπλήρωσε: «Η Συμφωνία των Πρεσπών παράγει ελεεινά αποτελέσματα, πρέπει να ακυρωθεί, είναι ούτως ή άλλως άκυρη κατά το Διεθνές Δίκαιο, κατά το Σύνταγμά μας, κατά το νομοθετικό πλαίσιο, όμως χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα την αμφισβητήσει υλοποιώντας την πραγματική βούληση και εντολή του ελληνικού λαού, υλοποιώντας εκείνο που αποτελεί εθνικό καθήκον».

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.