Κώστας Στυλιανάκης : «Σε ένα τέτοιο ριάλιτι θα έλεγα, κανένας Άνθρωπος να μην πάει ποτέ!»

της Κατερίνας Βάζου

4490

Τον Κώστα Στυλιανάκη τον γνωρίσαμε μέσα από το reality  Big brother.

Ο πρώην παίκτης του reality αγαπήθηκε πολύ από το κοινό τόσο για την κρητική του διάλεκτο και τις μαντινάδες του μέσα στο παιχνίδι όσο και για τον ευαίσθητο χαρακτήρα του.

Εμείς τον συναντήσαμε στην Κρήτη όπου μένει και σε αποκλειστικές δηλώσεις μας μίλησε και μας τα είπε όλα έξω από τα δόντια.Πως πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή στο Big brother?Κ.Σ.  Πιο πολύ από όλα ,ήθελα να ζήσω την εμπειρία, έτσι δήλωσα συμμετοχή στο παιχνίδι . Με δέχτηκαν και έτσι ξεκίνησε αυτό το ταξίδιΜίλησε μας λοιπόν για αυτό σου το ταξίδιΚ.Σ.  Δεν ήταν εύκολο τελικά . Ο κόσμος που το βλέπει απέξω νομίζει ότι είναι εύκολα τα πράγματα , τελικά ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία , δεν είναι εύκολο να ζεις δυόμιση μήνες , που έμεινα εγώ με δεκατέσσερις διαφορετικούς ανθρώπους , να ξυπνάς το πρωί , να πρέπει να λες καλημέρες σε άτομα που έχεις καταλάβει ότι δεν ταιριάζεις , αλλά να πρέπει να το κάνεις , να μην έχεις καμία επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, να υπάρχουν πολλοί καυγάδες μέσα στο σπίτι , τελικά όλα ήταν πολύ δύσκολα.Πότε άρχισαν να φτιάχνουν λίγο τα πράγματα μέσα στο σπίτι;Κ.Σ.  Μετά από 15-20 μέρες που πλέον είχα βρει δυο τρεις ανθρώπους που ταιριάζαμε και κάναμε παρέα και με βοήθησαν πάρα πολύ ώστε να συνεχίσω στο παιχνίδι , γιατί δε σου κρύβω ότι πολλές φορές σκέφτηκα να φύγω , δεν άντεχα όλη αυτή την πίεση , είχα πάθει πολλές φορές κρίσεις πανικού μέσα στο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς είχα πάντα δίπλα μου την Ανχελίτα και τον Παναγιώτη που τους χρωστάω την παραμονή μου στο παιχνίδι. Ήταν μία ωραία εμπειρία στο θέμα μόνο ότι γνώρισα δυο τρία παιδιά που δεν θα τα είχα γνώριζα αν δεν είχα μπει στο παιχνίδι και είμαι ευγνώμων γι’ αυτόΟ Παναγιώτης και η Ανχελίτα για μένα είναι αδέρφια , τους έχω πιο ψηλά και από τα αδέρφια μου . Είναι πάρα πολύ καλά παιδιά . Η Ανχελίτα με σήκωνε συνέχεια όταν έπεφτα ψυχολογικά και δε με άφηνε ποτέ μόνο μου

Θα ξαναπήγαινες στο Big brother?Κ.Σ. Όχι ποτέ!!!!

Απογοητευμένο σε βλέπωΚ.Σ.  Σε ένα τέτοιο ριάλιτι θα έλεγα, κανείς Άνθρωπος να μην πάει πότε!Γιατί το λες αυτό ;Κ.Σ.  Πρώτα απ’ όλα είναι ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι , αλλά και πολλά άλλα πράγματα….. που δεν θέλω να τα πω.Έχει να κάνει με την παραγωγή ;Κ.Σ.  Με την παραγωγή δεν είχα κάποιο πρόβλημα . Όλα καλά .Σου έχει γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση μετά το παιχνίδι;Κ.Σ. Ναι, έχω δυο τρεις προτάσεις στην Αθήνα . Θα ανέβω Αθήνα και βλέπουμε πως θα πάει ολό αυτό . Έχουν ανοιχτεί καινούριοι δρόμοι για εμένα και έχω πάρει πολλή χαρά γι’ αυτόΤώρα που είσαι έξω και παρόλο που έχουν περάσει έξι μήνες , ο κόσμος πως σε αντιμετωπίζει ;Κ.Σ.  Μου δίνει πολλή χαρά , γιατί έχω πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο . Μου στέλνουν μηνύματα , με ρωτάνε τι κάνω.Με σταματάνε στο δρόμο παρόλο που έχει περάσει τόσο καιρός και με ρωτάνε τι κάνω πως είμαι, πολύ αγάπη !!! Και τους ευχαριστώ πάρα πολύ!Κι εμείς σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για για τις αποκλειστικές δηλώσεις σου και σου ευχόμαστε το καλύτερο.