Κως: Μεταφέρθηκε η σορός του άτυχου Τούρκου

1500636030605212

Στο νησί είχαν έρθει από χθες οι γονείς και ο αδερφός του, καθώς και ιμάμης, προκειμένου να προσευχηθεί για την ψυχή του

Στην Τουρκία μεταφέρθηκε η σορός του νεκρού Τούρκου που σκοτώθηκε στον καταστροφικό σεισμό των 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Το μεσημέρι της Κυριακής ξεκίνησε με το πλοίο το ταξίδι της επιστροφής του Σινάν Κούρτογλου στο Μπόντρουμ και από εκεί στη Σμύρνη, όπου έμενε ο 39χρονος. Τη σορό συνόδευσαν συγγενείς του που είχαν έρθει από χθες στην Κω για να την παραλάβουν. Μαζί με τους γονείς και τον αδελφό του άτυχου Τούρκου, ήταν και ιμάμης, προκειμένου να προσευχηθεί για την ψυχή του.

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος 39χρονος διασκέδαζε με την παρέα του στο μοιραίο μπαρ White Corner την ώρα του σεισμού. Είχε έρθει στην Κω για τις καλοκαιρινές του διακοπές.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.