Κορυδαλλός: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 17χρονης που κατηγόρησε για βιασμό τον 27χρονο Αλβανό

574

alvanos

Σύμφωνα με την εξέταση, η 17χρονη δεν φέρει χτυπήματα στο σώμα – Ο 27χρονος Αλβανός θα μεταβεί την Παρασκευή στις 11:00 στον ανακριτή

Νέα δεδομένα προκύπτουν από την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης της 17χρονης που κατηγόρησε  τον 27χρονο Αλβανό, που παρίστανε τον Πακιστανό, για βιασμό, ενώ ο φερόμενος ως δράστης οδηγείται στην ανακρίτρια να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η ιατροδικαστική εξέταση, την οποία διενήργησε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά ύστερα από αίτημα της Εισαγγελίας Αθηνών, αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Από την αντικειμενική κλινικη εξέταση, διαπιστώθηκαν τα κάτωθι:

-Εξωτερικώς ουδέν.

-Στην γεννητική περιοχή παλαιά διακορευμένη, ρήξεις παλαιές (3η-6η-9η ώρα)

Αυτές οι δύο διαπιστώσεις, σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές, δείχνουν ότι η 17χρονη  δεν φέρει χτυπήματα στο σώμα, μώλωπες ή εκδορές ενώ φαίνεται ακόμη πως η νεαρή γυναίκα είχε έρθει σε επαφή με τον άντρα σε παλαιότερο χρόνο χωρίς να είναι δυνατό το διάστημα αυτό να προσδιοριστεί με ακρίβεια.

Ο συνήγορος του 27χρονου φερόμενου ως δράστη, Μανώλης Βαμβουνάκης, μιλώντας στο protothema.gr, υπογράμμισε ότι ο εντολέας του ύστερα από την ιατροδικαστική εξέταση νιώθει δικαιωμένος.

image_6487327

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δικαιώνει τον ισχυρισμό του εντολέα μου, ότι ουδέποτε βίασε την καταγγέλλουσα και ότι όλα έγιναν συναινετικά. Η αρνητική ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και οι πλείστες αντιφάσεις της φερόμενης ως παθούσας και της μητέρας της που θα αναδειξω στα πλαίσια της κυρίας ανάκρισης τις εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Ελπίζω η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να δείξει το δρόμο σε όσους ψευδώς καταγγέλλουν βιασμούς κι διασύρουν οικογένειες και σας δηλώνω πως θα κινηθώ νομικά εναντίον της φερόμενης ως παθούσας και της μητέρας της τις αμέσως επόμενες ημέρες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος Αλβανός θα μεταβεί την Παρασκευή στις 11:00 στον ανακριτή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί.