Κόρτνεϊ Λοβ: Ένοχη για τον θάνατο Κομπέιν σύμφωνα με τον πατέρα της

Σοκάρουν οι δηλώσεις του

kort

Μπορεί η Κόρτνεϊ Λοβ να έχει ακούσει τα εξ αμάξης από ταedia, όμως ουδείς φανταζόταν ότι ο ίδιος της ο πατέρας ετοιμάζει ένα βιβλίο στο οποίο υποστηρίζει ότι η κόρη του είχε σχέση με τον τραγικό θάνατο του τότε συζύγου της και θρυλικού leader των Nirvana, Κερτ Κομπέιν.

“Δεν  μπορώ να αποδείξω πως εκείνη πάτησε την σκανδάλη, μπορώ όμως να αποδείξω την συμμετοχή της με μεγάλη βεβαιότητα”, λέει ο ίδιος

Μάλιστα αναφερόμενος στα νέα στοιχεία και ιδιόχειρα σημειώματα το Κομπέιν που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας δήλωσε:

“Κανείς μέχρι τώρα δεν έκανε την προφανή ερώτηση: Γιατί εμφανίστηκαν μετά από 20 χρόνια; Διότι η αστυνομία είχε αποφασίσει πως είναι αυτοκτονία πριν ακόμη βρει τις κατάλληλες αποδείξεις. Κάτι ύποπτο και τρομερό είχε συμβεί σε αυτή την υπόθεση και μπορεί οποιοσδήποτε να το καταλάβει αν διαβάσει πίσω από τα γράμματα την πραγματική έννοια του σημειώματος σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποδεικτικά στοιχεία”, προσθέτει ο Χάρισον.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.