Κόρινθος: Απόπειρα ομαδικού βιασμού μαθήτριας από 5 συμμαθητές της

252

 

Συνελήφθησαν οι  μαθητές ηλικίας 13 έως 16 ετών όπως και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας – Η μητέρα της μαθήτριας κατήγγειλε ότι ακινητοποίησαν το κοριτσάκι στο προαύλιο του Γυμνασίου

Σοκ σε γυμνάσιο της Κορίνθου! Πέντε μαθητές ηλικίας από 13 έως 16 ετών συνελήφθησαν από την Αστυνομία γιατί, επιτέθηκαν, ακινητοποίησαν και επιχείρησαν να βιάσουν συμμαθήτρια τους της Α’ Γυμνασίου. Μαζί τους συνελήφθησαν και οι γονείς των παιδιών και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα για παραμέληση εποπτείας.

Σύμφωνα με αστυνομικές «πηγές», χθες το απόγευμα, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου μια 45χρονη μητέρα και κατήγγειλε ότι πέντε συμμαθητές της κόρης της αποπειράθηκαν να τη βιάσουν μέσα στο προαύλιο του σχολείου.

Όπως είπε, στις 11 το πρωί της Τετάρτης και ενώ το κοριτσάκι ήταν στο προαύλιο του Γυμνασίου, πέντε ανήλικοι συμμαθητές της, ενεργώντας από κοινού, την ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και στη συνέχεια, τη θώπευσαν στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα.

Το παιδί, προβάλλοντας αντίσταση κατάφερε να ξεγλιστρήσει απο τα χέρια τους και τρέχοντας να απομακρυνθεί από το σημείο. Η Ασφάλεια, μετά από προανάκριση, κατάφερε να ταυτοποιήσει και να συλλάβει τα μέλη της νοσηρής άγουρης παρέας και τους γονείς τους την ώρα που βρίσκονταν στο σπίτι τους.