Κόντε: ”Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τον κόσμο”

του Γιώργου Σταματούκου

70

 

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για το ότι λόγω του κοροναϊού κάποια παιχνίδια αναβλήθηκαν και τα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

 

Η Εξάπλωση του κοροναϊού στην Ιταλία δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει το ποδόσφαιρο. Μερικά παιχνίδια του ιταλκού πρωταθλήματος αναβλήθηκαν και τα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών όπως και η Ίντερ με την Λουντογκόρετς λόγω ασφάλειας της δημόσιας υγίειας.

 

Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε: “Το να παίζεις σε άδειο γήπεδο δεν είναι καθόλου ωραίο. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τον κόσμο. Οι φίλαθλοι δημιουργούν όλη την ατμόσφαιρα. Αυτό είναι το πιο όμορφο στοιχείο του αθλήματος. Καταλαβαίνω ότι αυτή η απόφαση οφείλεται σε λόγους υγείας. Η υγεία είναι το παν. Ελπίζω όμως ότι η κατάσταση θα ξαναφτιάξει το συντομότερο δυνατόν”. “Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ο αγώνας που αναβλήθηκε κόντρα στη Σαμπντόρια περιέπλεξε την κατάσταση. Όμως εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για όλους τους αγώνες. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο για το τι καταφέραμε ως ομάδα”.