Κωνσταντίνος Βασάλος: Θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

171

Δικαιώθηκαν οι πρώην: Χώρισαν Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησαν ως Survivors και κατέληξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbizz, που δεν διστάζουν να εκδηλώσουν τον έρωτα τους, ακόμη και στα social media. Το θέμα όμως του γάμου έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης παραμένει.

Ο Κωνσταντίνος, λίγες εβδομάδες μετά την αυλαία του «Έλα Χαμογέλα» για τη φετινή σεζόν, μίλησε στο okmag.gr και τον Γρηγόρη Μπάκα για το τηλεοπτικό του μέλλον, το ενδεχόμενο να συμμετέχει σε ένα Survivor All Star αλλά και το επόμενο βήμα στη σχέση του.

«Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά μας στο “Έλα Χαμογέλα”, γιατί έχουμε δέσει πια σαν ομάδα. Πήγαμε καλύτερα από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Για την επόμενη σεζόν κανείς δεν ξέρει. Είναι όλα πολύ ρευστά στην τηλεόραση. Θα ήθελα να είμαι με τη Σίσσυ, είναι προτεραιότητα. Είμαστε σαν οικογένεια».

Όσον αφορά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δήλωσε:

«Ο γάμος δεν είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε για να κάνω οικογένεια. Αν προκύψει ένα παιδί στην πορεία παντρεύεσαι. Αν είναι να έρθει, ας έρθει. Υπάρχει σαν σκέψη και μου έρχεται ωραία εικόνα όταν το σκέφτομαι».

Για το ενδεχόμενο να συμμετέχει σε ένα Survivor All Star:

«Θα το σκεφτόμουν. Είμαι σε μία εκπομπή και δεν είναι σωστό και επαγγελματικό να τα παρατήσω όλα για να πάω στο Survivor.

Αν έρθει αυτή η στιγμή του χρόνου και είναι όλα ιδανικά γιατί όχι;».

 

Πηγή: in.gr