Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποιο πρότζεκτ της πρότειναν και της φάνηκε… risky – Τι είπε για Ντουμπάι

293

spyr3

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για τον ΣΚΑΪ και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανήκει και επίσημα στην οικογένεια του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια μίλησε και στην κάμερα του Happy Day, τόσο για τις υπόλοιπες τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε όσο και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε εξαιτίας των ταξιδιών της εν μέσω lockdown.

«Μπήκα στην οικογένεια του ΣΚΑΪ και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη! Έχω πάρα πολλή όρεξη και διάθεση! Ήδη δουλεύουμε, έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Το “Αγρότης Μόνος Ψάχνει” μ’ αρέσει, είναι πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω ακόμη. Με τον Κοκλώνη είμαστε φίλοι, είχαμε συζητήσει κάποια project. Ένα από αυτά ήταν πολύ risky για μένα… Μου πρότεινε τον “Ορό της Αλήθειας”. Ο Νίκος είναι πολύ ταλαντούχος και ικανός και μακάρι στο μέλλον να τα πούμε», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

«Δεν ήταν παράνομο που πήγα στο Ντουμπάι, δεν το έκρυψα κιόλας. Ήταν και στα πλαίσια δουλειάς γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στην εστίαση και γενικά σε διάφορους άλλους τομείς. Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο, δεν είχα τέτοια πρόθεση γιατί δεν μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δεν ζω στον κόσμο μου. Κι εγώ πέρασα πολύ δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου, δεν μπορούσα να τη δω. Και τώρα η μητέρα μου δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο και σήμερα, σε μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα, δεν είναι εδώ», απάντησε, μεταξύ άλλων, για τα αρνητικά σχόλια.

Πηγή: protothema.gr