Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Κάποιο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είχα, αλλά άκουγα και ήξερα»

172

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ τολμάει και φωτογραφίζεται ολόγυμνη στα 51 της για  καλό σκοπό! (ΕΙΚΟΝΕΣ) - TheCaller

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αύξηση της εγκληματικότητας το τελευταίο διάστημα, καθώς και στις καταγγελίες για απρεπή συμπεριφορά στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Τα τελευταία χρόνια μας έχει εκπλήξει η ζωή και η τέχνη έχει μείνει άλλαλη. Μιλάμε για τα εγκλήματα τα οποία τα ξέραμε, τα ακούγαμε, αλλά πια είναι μία στυγερή καθημερινότητα. Δεν τολμάς πια να ανοίξεις την τηλεόραση και πιάνεται η καρδιά σου», σημείωσε η δημοφιλής καλλιτέχνης, καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love It».

Έπειτα, σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, τόνισε: «Κάποιο περιστατικό εγώ με τον Πέτρο δεν είχα, αλλά τον ήξερα χρόνια. Δεν έχουμε συνεργαστεί, αλλά ήμασταν δίπλα. Πώς το λένε, δεν μπορώ να πω ότι δεν ξέρω και δεν άκουγα. Δεν ήμουν, βέβαια, στο κρεβάτι του, ούτε ήμουν στα αυτοκίνητα, αλλά άκουγα και ήξερα. Όπως και για άλλους».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Δεν μπορείς, όμως, να μιλήσεις, γιατί θα χάσεις τη δουλειά σου. Σου λέει, “Πού το ξέρεις εσύ; Επειδή άκουσες ένα κουτσομπολιό;” Δεν μπορείς να πας εσύ ο ίδιος».

Τέλος, σχολίασε την απόφαση των καναλιών να μην προβάλλονται σειρές στις οποίες συμμετέχουν πρόσωπα τα οποία βρίσκονται τώρα αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη:

«Με την απόφαση των σταθμών για τις επαναλήψεις δεν συμφωνώ. Έγινε αυτό το έργο, έχει συμβεί αυτό το έργο. Έχουμε δικαίωμα να το δούμε και να πάρουμε τα όποια χρήματα από τις επαναλήψεις οι υπόλοιποι συνάδελφοι που είμαστε σε αυτό».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα