Κωνσταντίνα: Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση

123

konstantina__1_

«Έχω δώσει και έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη, είμαι γεμάτη» πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Η Κωνσταντίνα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία της στη μουσική, τον πατέρα της που αγνοείται, αλλά και τη σχέση της με την κόρη της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, δήλωσε: «Είμαι γεμάτη, έχω ζήσει δόξες, έκανα την οικογένειά μου, τα χρόνια περνάνε και κάνουμε αυτά που μπορούμε. Η μεγάλη ανατροπή ήταν το ντουέτο με τον Χριστοδουλόπουλο κι όλοι έλεγαν πώς θα τραγουδήσω αυτό το τραγούδι. Για αρκετά τραγούδια που έχω πει, νιώθω περήφανη, όπως το “Μια Ελλάδα φως” που είναι πολύ επίκαιρο, με τα μάρμαρα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Κύπρο και τους γονείς της. «Η Κύπρος είναι η γενέτειρά μου, τα εδάφη που είναι θαμμένη η μάνα μου και περιμένω ακόμα να μάθω για τον πατέρα μου που είναι αγνοούμενος. Είναι ένα αδικημένο νησί», είπε.

Αναφορικά με την κόρη της, Χριστίνα, δήλωσε: «Μένω ακόμα μαζί με την κόρη μου. Με τη Χριστίνα τα πάμε πάρα πολύ καλά, έχω επενδύσει σε αυτή τη σχέση. Όταν μου έκανε παράπονα ότι λείπω, χαλάρωσα πολύ τους ρυθμούς μου και ήμουν δίπλα της. Στα πολύ δύσκολα θέματα, τα βρίσκουμε πολύ. Είμαστε φίλες τώρα. Με νοιάζει να είναι ευτυχισμένη με ό,τι επιλέξει στη ζωή της».

Τέλος, για την προσωπική της ζωή, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, είπε: «Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση. Έχω δώσει και έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη, είμαι γεμάτη. Ετοιμάζω έναν δίσκο, με πιάνο και φωνή, από έναν μονόλογο που κάναμε περιοδεία το καλοκαίρι με τη ζωή του Αττίκ».