Κόνι Μεταξά: Έξαλλη με follower που την κατηγόρησε για επίδειξη πλούτου

251

Κόνι Μεταξά: Έξαλλη με follower που την κατηγόρησε για επίδειξη πλούτου

Εξαλλη έγινε η Κόνι Μεταξά όταν follower της την κατηγόρησε για επίδειξη πλούτου εν μέσω μιας δύσκολης εποχής. Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο από το εντυπωσιακό δωμάτιο-ντουλάπα της τραγουδίστριας.

Βλέποντας το βίντεο η follower ενοχλήθηκε και συμβούλεψε την Κόνι Mεταξά να αποφεύγει τέτοιες προκλήσεις την στιγμή που όπως έγραψε «υπάρχουν κορίτσια που δεν έχουν δεύτερη αλλαξιά».

Προσβεβλημένη η Μεταξά απάντησε μέσω ενός story: «Με αφορμή αυτό το μήνυμα, θέλω να πω ότι σε αντίθεση με πολλούς άλλους “celebrities” και “influencers”, εγώ πολλές φορές δεν δείχνω πράγματα που κάνω γι’ αυτό το λόγο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση ένα τέτοιο μήνυμα με προσβάλλει. Γιατί; Γιατί η δουλειά μου έχει να κάνει με ρούχα.

Θα έλεγες αυτό το πράγμα σε μία στιλίστρια ας πούμε; Επίσης, κάποιος που παρακολουθεί αυτό το προφίλ ξέρει πως εσείς μου ζητάτε τέτοια βίντεο και τα κάνω για να σας βοηθήσω με την τακτοποίηση και όχι για να “φλεξάρω” τον πλούτο μου.

Ίσα ίσα είμαι η μόνη στην Ελλάδα που σας λέει αλήθεια για το πόσο κοστίζουν αυτά που φοράει και από που τα αγοράζει… Κάπου όπα. Και πριν στείλεις μήνυμα κάνε πρώτα μία σκέψη».

Πηγή: in.gr