Κοκκίνου – Μπόγρης: Η πραγματική αιτία τους χωρισμού τους

gi

 Η μόνιμη επιστροφή του Γιώργου Μπόγρη, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του,στην Ελλάδα θεωρήθηκε η ιδανική εξέλιξη στην σχέση του με την Ελλη Κοκκίνου.

Εκείνος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, νιώθει πλέον πώς είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια. Δεν τον πείραζε καθόλου το γεγονός της διαφοράς ηλικίας με την τραγουδίστρια. Ήταν μάλιστα έτοιμος να προχωρήσουν μαζί στο επόμενο βήμα και να έρθει ένα παιδί. Κατάσταση που όμως έβρισκε τελείως αντίθετη την τραγουδίστρια. Και που βέβαια όλα αυτά του τα είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή της σχέσης τους όταν τα πράγματα έδειχναν πως άρχισαν να σοβαρεύουν μεταξύ τους.

Η χαριστική βολή, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, δόθηκε λίγες ημέρες μετά την επίσημη μεταγραφή του Μπόγρη στον Ολυμπιακό. Ο καλαθοσφαιριστής ζήτησε από την αγαπημένη του να συγκατοικήσουν. Όμως και αυτή η πρόταση βρήκε κάθετα αντίθετη την Ελλη Κόκκινου που θέλει να ζει με τον γιο της Αλέξανδρο και την μητέρα της. Έτσι επήλθε λοιπόν ο οριστικός χωρισμός τον οποίο ζήτησε ο μπασκετμπολίστας και η τραγουδίστρια συμφώνησε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο χωρισμός είναι οριστικός.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.