Κυτταρίτιδα: Δείτε πως θα την αντιμετωπίσετε!

archio-lipsis-2Η κυτταρίτιδα είναι ίσως ο χειρότερος εχθρός των γυναικών, αρχικά γιατί δημιουργεί μια αντιαισθητική όψη στο δέρμα, δεύτερον γιατί είναι αντιμετωπίσιμη μεν αλλά θέλει τεράστια προσπάθεια μέσα στο χρόνο και τρίτον, γιατί τα παραπάνω επηρεάζουν αρνητικά και την ψυχολογία.

Το τι ακριβώς είναι η κυτταρίτιδα λίγο ή πολύ το ξέρεις: πρόκειται για συσσωρευμένο νερό και λίπος ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό, κάτι που προκαλείται τόσο από τα γονίδια, όσο και από τις προσωπικές σου συνήθειες.

Αυτό που δεν γνωρίζεις πιθανότατα είναι πως μπορείς να την καταπολεμήσεις, όχι φυσικά σε χρόνο dt, αλλά με προσπάθεια και μέσω αλλαγών στην καθημερινότητά σου.

Πιο συγκεκριμένα:

Αποδέξου τη δύναμη του φυσικού λιποδιαλύτη που ακούει στο όνομα «νερό» και στην ιδιότητα του να σε βοηθάει να απαλλαγείς από τοξίνες και να εξαλείψεις το φλοιό πορτοκαλιού.
Κατανάλωσε μεγαλύτερη ποσότητα πρωτεΐνης ανάμεσα στα γεύματά σου και μείωσε αντίστοιχα τους υδατάνθρακες.
Εκμεταλλεύσου τις ευεργετικές ιδιότητες των θρεπτικών συστατικών που βρίσκονται στα φρούτα.
Περιόρισε την ποσότητα αλατιού γιατί η πρόσληψη του γίνεται από οποιαδήποτε τροφή καταναλώνεις έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν εσύ δεν προσθέτεις.
Πες αντίο στη ζάχαρη και το αλκοόλ.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.