Κίνηση στους δρόμους: Σε ισχύ και πάλι ο δακτύλιος από 25 Οκτωβρίου

245

mpotiliarisma-kentro-arthro

Περιορισμοί στις μετακινήσεις για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα μποτιλιαρίσματα που προκαλούν πολύωρες καθυστερήσεις στις μετακινήσεις –  Τι δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής

Τις «πινελιές» που θα οριστικοποιήσουν το πλαίσιο λειτουργίας του δακτυλίου προβλέπεται να βάλει στα τέλη της εβδομάδας η κυβέρνηση.

Όπως δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο δακτύλιος μετά το κυκλοφοριακό χάος στην πρωτεύουσα επανέρχεται στις 25 Οκτωβρίου με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο υπουργός τόνισε ότι οι νέες ρυθμίσεις θα βάζουν περιορισμούς στις μετακινήσεις ενώ επισήμανε ότι θα δίνουν «ελευθέρας» στα ηλεκτρικά οχήματα.

Ο κ. Καραμανλής δήλωσε επίσης ότι για την εφαρμογή του δακτυλίου συνεργάζονται τα υπουργεία Υποδομών, Προστασίας του Πολίτη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Δήμος Αθηναίων και άλλες δημοτικές αρχές της Αττικής, αλλά και η Περιφέρεια.