ΚΙΝ.ΑΛ. για Τσίπρα: «Την Κυριακή θα πάρει την απάντηση»

του Γιάννη Λιόντου

Στις χθεσινές (3/7) δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, στάθηκε το Κίνημα Αλλαγής.

Στη Χαριλάου Τρικούπη χαρακτήρισαν τον κ. Τσίπρα «αμετανόητο, αλαζονικό και κολλημένο με την εξουσία», ενώ στάθηκαν και στις δηλώσεις του τελευταίου για το Μάτι.

«Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε σήμερα στο ΣΚΑΪ σπάζοντας το δικό του εμπάργκο, για να μας πει πάλι ψέμματα. Αμετανόητος, αλαζονικός και κολλημένος με την εξουσία.

Για αυτόν όλα έγιναν καλά, όλα είναι υπέροχα. Το τρίτο μνημόνιο, η εξοντωτική φορολογία, οι μειώσεις στις συντάξεις, η κατάρρευση των νοσοκομείων, η σκευωρία της Novartis, η έξαρση της εγκληματικότητας, τα κατά Τσίπρα επιτεύγματα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/Ακροδεξιάς.

Και όπου σε κάποια λίγα, μας είπε ότι έγιναν λάθη, έφταιγαν οι άλλοι και οι συνεργάτες του. Όπως για το κυνισμό του στο Μάτι, έφταιγαν οι Υπουργοί του που δεν του είχαν πει παρά μόνο για ένα οι δυο νεκρούς».

Μάλιστα, από το ΚΙΝ.ΑΛ. αναφέρουν ότι «ο κ. Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια», προσθέτοντας πως ο ελληνικός λαός θα δώσει τη δική του απάντηση την Κυριακή των εκλογών.

«Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια. Αλλά το χειρότερο είναι ότι εξακολουθεί να νομίζει ότι μπορεί για μια ακόμη φορά να εξαπατήσει τους Έλληνες.

Την απάντηση θα πάρει την Κυριακή», ήταν η τοποθέτηση του κόμματος.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.