Κιμ Καρντάσιαν: Ο λόγος για τον οποίο έσπασε την καραντίνα

της Μαντώς Μπερδέ

104

Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε στη βραδινή εκπομπή Jimmy Fallon’s Tonight Show μέσω ζωντανής σύνδεσης και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο βγήκε από το σπίτι της.

Το σπίτι της μικρής της αδερφής, Κάιλι, επισκέφτηκε η Κιμ Καρντάσιαν, προκειμένου να της φτιάξει τα μαλλιά και το μακιγιάζ ώστε να «βγει» στην εκπομπή του Jimmy Fallon.

«Η Κάιλι μου έφτιαξε το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου. Δεν έχω κανέναν να μου τα φτιάξει και εγώ δεν είμαι και τόσο καλή, οπότε ανέλαβε να με βάψει και να μου φτιάξει τα μαλλιά. Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που την είδα, γιατί όλη η οικογένεια παραμένει σπίτι. Δεν έχουμε καν δει η μία την άλλη» ανέφερε η ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας.

Η 37χρονη Κιμ, έχει τεθεί σε οικειοθελή κατ’ οίκον περιορισμό λόγω κορωνοϊού με τον σύζυγο της, Κάνιε Γουέστ, και τα τέσσερα παιδιά τους, την 6χρονη Νορθ, τον 4χρονο Σεντ, τη 2χρονη Σικάγο και τον 10 μηνών Ψαλμ.

Όπως μάλιστα εκμυστηρεύτηκε στη συνέντευξή της, το πιο ωραίο πράγμα στο ότι βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι ήταν το ότι ξέφυγε για λίγο από τα παιδιά της.