Κηφισιά: Διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας εξετάζεται πίσω από την οικιακή βοηθό που βιντεοσκοπούσε ανήλικα σε σπίτι

390

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν επ' αυτοφώρω 24χρονο που διένειμε υλικό παιδικής πορνογραφία

Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα προφίλ των ατόμων στα οποία έστελνε τις γυμνές φωτογραφίες των ανηλίκων η 28χρονη

Η υπόθεση της Κηφισιάς που αποκάλυψε αργά χθες το βράδυ το protothema.gr ξυπνάει έναν από τους χειρότερους εφιάλτης για τους γονείς. Η πιθανή κακοποίηση των παιδιών τους από τον άνθρωπο τον οποίο εμπιστεύτηκαν να τα προσέχει.

Δυστυχώς στη προκειμένη περίπτωση οι γονείς των δυο ανήλικων παιδιών εμπιστεύτηκαν χωρίς να το γνωρίζουν, τον λάθος άνθρωπο. Πίσω από την σεμνή φαινομενικά φυσιογνωμία της 28χρονης οικιακής βοηθού που ταξίδεψε στην Ελλάδα από το Νεπάλ, αναζητώντας τη «γη της επαγγελίας», φαίνεται πως κρυβόταν ένας αληθινός διάβολος. Θα έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της για να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και με οποιονδήποτε τρόπο, μη διστάζοντας να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των ανήλικων παιδιών που υποτίθεται ανέλαβε να τα προσέχει, ωστόσο εκείνη, τα φωτογράφιζε γυμνά στα κρυφά και μετά προωθούσε τις φωτογραφίες τους στον σκοτεινό κόσμο του διαδικτύου και σε πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας.

Σε αυτά τα πρόσωπα επικεντρώνονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο της 28χρονης βοηθού, αναζητώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη που έχει αφήσει μέσω των αναζητήσεων της. Το ίδιο κάνουν και με τα προφιλ της που διατηρεί στα σόσιαλ μίντια, εξετάζοντας όλες τις συνομιλίες, τα μηνύματα και τις αναρτήσεις της. Σημειώνεται ότι ο πατέρας των δυο ανήλικων παιδιών, πέρα από τις γυμνές φωτογραφίες του που εντόπισε στο κινητό της τηλέφωνο, ανέφερε στους αρχιφύλακες της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν αμέσως μετά την κλήση του, ανέφερε ότι η οικιακή βοηθός τους είχε κλέψει ένα ακριβό ρολόι μαζί με μετρητά, με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται στις 7.000 ευρώ.

Η σύλληψη της αλλοδαπής οικιακής βοηθού έγινε την Κυριακή έπειτα από την καταγγελία ενός άντρα, ο οποίος ανέφερε στο Κέντρο Άμεσης Δράσης ότι βρήκε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του στο κινητό της τηλέφωνο!

Συγκεκριμένα, στις 13:30 οι δύο αρχιφύλακες της Άμεσης Δράσης έλαβαν σήμα για άτομο το οποίο περίμενε να τους υποδείξει παράνομη φωτογράφιση στην περιοχή της Κηφισιάς. Οι δύο αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο και εκεί βρισκόταν ο παθών, ο οποίος τους δήλωσε ότι στο κινητό τηλέφωνο μιάς αλλοδαπής γυναίκας την οποία είχε προσλάβει για οικιακή βοηθό και για την φροντίδα των τριών ανηλίκων παιδιών του, βρήκε γυμνές φωτογραφίες τους.

Η 28χρονη αλλοδαπή (καταγωγή απο το Νεπάλ) δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα… για πλάκα. Είχε στείλει όμως τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet όπως ανακάλυψαν οι δύο έμπειροι αστυνομικοί. «Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων» ανέφερε ο αξιωματικος της Άμεσης Δράσης, Χρήστος Μπαλάσκας.