Η Kendall Jenner «απαντά» στις φήμες περί εγκυμοσύνης κάπως έτσι…

Οι αδερφές Kardashian έκαναν μερικά από τα μαγικά τους και κατάφεραν τρεις από αυτές να κυοφορήσουν με διαφορά μόνο μερικών εβδομάδων.

Η παρένθετη της Kim Kardashian γέννησε, η Kylie έγινε μαμά και όπου να ναι θα γίνει και η Khloe. Με την Kendall Jenner, όμως, τι συμβαίνει; Περιμένει και εκείνη τον πελαργό;

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφορούσαν έντονες φήμες πως και η ίδια βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα.  Η Kendall, λοιπόν, απαντά με τον δικό της και μοναδικό τρόπο κυκλοφορώντας απλά με ένα crop top.Αν δεις τις φωτογραφίες της θα καταλάβεις από την πρώτη κιόλας μάτια πως δεν είναι έγκυος. Η κοιλιά της είναι πιο επίπεδη και από επίπεδη και η μέση της μία σταλιά.

Οι παπαράτσι την απαθανάτισαν μετά από μία φωτογράφιση στο Los Angeles και κάπως έτσι μία ακόμη φήμη πετάχτηκε στα σκουπίδια.

Δες τις φωτογραφίες της:

ΠΗΓΗ:queen.grΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.