Κάτια Ζυγούλη: Χαμός στο Instagram με φωτογραφία της κόρης της

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, είναι μία από τις πιο όμορφες οικογένειες της ελληνικής showbiz και δεν είναι παράλογο που κάθε τους φωτογραφία, με ή χωρίς τα παιδιά τους, γίνεται viral.

Πριν από λίγες ημέρες η Κάτια Ζυγούλη μας έδειξε μέσα από το Instagram account της πόσο πολύ μεγάλωσε ο μικρός Απόλλωνας, ο οποίος έπαιζε στο χιόνι.

Σήμερα ήταν η σειρά της Αναστασίας να μονοπωλήσει το Instagram της μαμάς της, και πιστεύουμε πως αν δεν βλέπαμε το όνομα της στην κορυφή της φωτογραφίας, δεν θα την αναγνωρίζαμε. Η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού είχε ένα πολύ πρωτότυπο –απ’ ό,τι είδαμε- project στο σχολείο της και γι’ αυτόν το λόγο ντύθηκε Frida Kahlo.

Η μεταμφίεση της ήταν πραγματικά υπέροχη και πολύ πετυχημένη, αφού σχεδόν δεν αναγνωρίσαμε την Αναστασία στη φωτογραφία. Η κόρη του ζευγαριού είναι πια δέκα ετών και όσο μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ ομορφαίνει. Αν μας ρωτούσες πάντως σε ποιον από τους δύο stars μοιάζει, θα λέγαμε με σιγουριά, πως είναι ένα κράμα και των δύο γονιών της.

Ως Frida πάντως ήταν πραγματικά πανέμορφη και εντυπωσιακή.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.