Κατερίνα Ζαρίφη – Παύλος Σταματόπουλος: Τίτλοι τέλους για το «Μεσημέρι Yes» από το OPEN

529

Σήμερα αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό.

Η καθημερινή εκπομπή «Μεσημέρι Yes» του OPEN με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο αποχαιρέτησε σήμερα τους τηλεθεατές νωρίτερα από το τέλος της σεζόν.

«Ελάτε να τα πούμε λιγάκι μεταξύ μας γιατί έχουμε χτίσει μια σχέση επικοινωνίας από τον Ιούλιο και μετά, με το “Καλοκαίρι Not” και τώρα με το “Μεσημέρι Yes”. Πρέπει, λοιπόν, να ολοκληρώσουμε αυτό τον κύκλο γιατί, όπως καταλαβαίνετε, η δική μας θέση η ψυχαγωγική είναι πάρα πολύ δύσκολη» εξήγησε ο Παύλος Σταματόπουλος στο κλείσιμο της εκπομπής. «Αυτή η εκπομπή στήθηκε με πάρα πολλά ρεπορτάζ εξωτερικά, με ανθρώπους που βγαίνουν έξω για θέματα, κάτι που δεν μπορεί να γίνει πλέον όπως καταλαβαίνετε για λόγους προληπτικούς και επειδή δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε. Επομένως, μια τέτοια εκπομπή δεν είναι βιώσιμη με βάση τη θεματολογία της και πρέπει να δώσει τη θέση της κάπου που είναι πιο σημαντικό να υπάρχει, σε μια εκπομπή που είναι ενημερωτική για να μπορεί να σας ενημερώνει».

Με τη σειρά της, η Κατερίνα Ζαρίφη, με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ μαζί με τον Παύλο, γιατί αυτό το διδυμάκι ξεκίνησε από το “Καλοκαίρι Not” και το πήγε φεστιβάλ, όλους τους δημοσιογράφους που συνεργάστηκαν μαζί μας και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εννοείται τα παιδιά εδώ στο πλατό, την παρέα μας, όλους τους τεχνικούς. Να ευχαριστήσουμε το κοντρόλ, όλο το OPEN Beyond για τη στήριξη. Δεν λέμε τώρα όλα τα ονόματα γιατί αφήσαμε πολύ λίγο χρόνο στο τέλος, δεν είμαστε καλοί στους αποχαιρετισμούς. Άλλωστε αυτό δεν είναι κάτι μόνιμο, είναι προσωρινό… Μεσημέρι Yes… λήξη εργασιών» κατέληξε.

 

Από τη Δευτέρα 6 Απριλίου στις 15:00 θα ξεκινάει η ενημερωτική εκπομπή «Open Ελλάδα» με τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο. Μία ώρα πριν, στις 14:00, θα προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά «Για πάντα παιδιά».