“Η κατάθλιψη στη σύγχρονη εποχή ” – Μια ημερίδα του kontasou.com και του Σταμάτη Μαλέλη ΦΩΤΟ

maxresdefault

Σταμάτης Μαλέλης και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης, σας προσκαλούν σε “συνάντηση κοινωνικής ευαισθητοποίησης” με θέμα : “Η κατάθλιψη στη σύγχρονη εποχή ”. 

Στην Ημερίδα θα μιλήσουν: ο κ.Σταμάτης Μαλέλης, Συγγραφέας, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΙ, ο Δρ.Θάνος Ασκητής , Νευρολόγος – Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας, Πρώην Βουλευτής Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αγωγής Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας και η κ.Δανάη Γλαβίνα, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο”Φλοίσβος” στη Λεωφόρο Ποσειδώνος τη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 μμ. Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε και να συζητήσουμε τη μάστιγα της κατάθλιψης.

 

 

kontasou-1

kontasou2Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.