Κατάπιε τη μασέλα του την ώρα του χειρουργείου

του Ταξιάρχη Ν.

Απίθανο ιατρικό λάθος από γιατρούς που χειρουργούσαν.

Βρετανικό περιοδικό και συγκεκριμένα το British Medical Journal, έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ένα ασύλληπτο περιστατικό που έλαβε χώρα στο εξωτερικό.

Με βάση λοιπόν το δημοσίευμα του CNN ένας ηλικιωμένος είχε πάει να κάνει ένα χειρουργείο για να του αφαιρεθεί ένας καλοήθης όγκος, ωστόσο πήγε να χάσει τη ζωή του. Όχι όμως από αυτό, αλλά από τη μασέλα του.

Την ώρα που είχε ξεκινήσει η προγραμματισμένη επέμβαση, οι γιατροί ξέχασαν να του πουν να αφαιρέσει τη μασέλα του η οποία κόλλησε στο λαιμό του.

Αυτό το περίεργο γεγονός το αντιλήφθηκε ο άτυχος άνδρας, ύστερα από έξι ημέρες που είχε επιστρέψει στο σπίτι του και εκεί άρχισε να παραπονιέται πως δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Τελικά, μέσα από μία διαγνωστική εξέταση οι γιατροί εντόπισαν το ημικυκλικό αντικείμενο σφηνωμένο πάνω στις φωνητικές χορδές του άνδρα και έτσι του το αφαίρεσαν στη συνέχεια, ακόμη όμως αντιμετωπίζει προβλήματα με το ζήτημα αυτό.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.