Καρανίκας: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης τηλεφώνησε και μου ζήτησε συγγνώμη»

309

1-292

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει το νομοσχέδιο για τη φαρμακευτική κάνναβη ανακοίνωσε ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

«Την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο για την φαρμακευτική κάνναβη που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή ανακοίνωσε σήμερα ο ο Νίκος Καρανίκας, σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο ο Νίκος Καρανίκας είπε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ τον ενδαφέρουν οι ασθενείς που τη χρειάζονται και η Οικονομία» και αναφέρθηκε στη χθεσινή συγγνώμη που ζήτησε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ότι αφορά την στάση που κράτησε η ΝΔ το 2018 για τη χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης.

«Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης και μου ζήτησε συγγνώμη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρανίκας.

Χθες ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στη Βουλή αναγνώρισε την θετική συμβολή του Νίκου Καρανίκα στην νομιμοποίηση φαρμακευτικών προϊόντων από κάνναβη.

«Θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής. Ναι είναι η απάντηση. Λάθος κάναμε το 2018. Ως ΝΔ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραδεχτούμε ένα λάθος και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες χωρίς σούξου μούξου. Δεν ήμασταν ώριμοι το 2018 να αναγνωρίσουμε τις μεγάλες προοπτικές που μπορούσε να έχει η χώρα μας στην αγορά φαρμακευτικής κάνναβης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλή