Κάνιε Γουέστ – Προσεύχεται δημόσια να γυρίσει κοντά του η Κιμ Καρντάσιαν

193

Κάνιε Γουέστ – Προσεύχεται δημόσια να γυρίσει κοντά του η Κιμ Καρντάσιαν

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Skid Row του Los Angeles την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, για την Ημέρα των Ευχαριστιών, ο Γουέστ δήλωσε:

«Προσπαθώ να το εκφράσω με τον πιο λογικό τρόπο, με όσο το δυνατόν πιο ήρεμο τρόπο, αλλά πρέπει να επιστρέψω στο σπίτι».
«Ο Θεός θέλει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να μπορέσουμε να λυτρωθούμε σε όλες τις σχέσεις μας. Έκανα λάθη, έκανα δημόσια κάποια πράγματα, που δεν είναι αποδεκτά σε έναν γάμο. Αυτή την στιγμή, όμως, είμαι εδώ για να αλλάξω την ιστορία των γεγονότων», δήλωσε ο ράπερ.

«Εγώ είμαι ο Θεός της οικογένειάς μου. Αν ο εχθρός μπορεί να χωρίσει τους Kimye, τότε θα υπάρξουν και εκατομμύρια οικογένειες, που θα νιώσουν ότι ο χωρισμός είναι εντάξει. Όμως, όταν ο Θεός φέρει τελικά κοντά τους Kimye, τότε θα υπάρξουν και οικογένειες που θα επηρεαστούν και θα δουν πως ένας χωρισμός μπορεί να ξεπεραστεί και μία οικογένεια μπορεί να ενωθεί ξανά», είπε κλείνοντας.

 

Όπως όλα δείχνουν, ο γνωστός ράπερ προσπαθεί ακόμα να σώσει τον γάμο του με την Κιμ Καρντάσιαν, ενώ εκείνη είναι ήδη σε σχέση με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Πηγή: in.gr