Καμπάνια «Μένουμε σπίτι»: Πώς τη στηρίζουν οι επώνυμοι

της Μαντώς Μπερδέ

645

Πολλά είναι τα ποσταρίσματα των επωνύμων της χώρας, που δείχνουν να στηρίζουν την καμπάνια «Μένουμε σπίτι», παρακινώντας τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα και τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για την πρόληψη κατά του κορωνοϊού, ολοένα και περισσότεροι επώνυμοι στηρίζουν μέσω
των σόσιαλ μίντια την καμπάνια του Υπουργείου Υγείας «Μένουμε σπίτι».

Το πιο αποτελεσματικό και άμεσο μέτρο για την καταπολέμηση της επιδημίας, είναι να μείνουμε στο σπίτι μας, με τους διάσημους Έλληνες να προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να κάνει αυτό που πρέπει.

Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανέβασαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο ίνσταγκραμ την απόφασή τους να μείνουν σπίτι.

 

View this post on Instagram

 

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris_official) on

 

View this post on Instagram

 

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on

 

View this post on Instagram

 

Ας είμαστε υπεύθυνοι….. #μενουμε_σπιτι #stayhome

A post shared by @ apostolis_totsikas_official on

 

View this post on Instagram

 

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

 

View this post on Instagram

 

Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας είναι, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα. Όσοι δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να μην προσέρχονται στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας προκειμένου να εξεταστούν για τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 αν έχουν ήπια συμπτώματα➡️Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της νόσου σε ευπαθείς ομάδες αλλά και να εκτεθούν οι ίδιοι στον SARS-CoV-2 σε περίπτωση που δεν νοσούν ήδη. Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στους συμπολίτες μας με σοβαρή αναπνευστική νόσο καθώς και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με χρόνια προβλήματα υγείας. #covid2019 #κορονοϊός #stayhome #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on