Καμπάνια για την ψυχική υγεία από την Premier League

του Ανδρέα Σουλάι

282

Μία πραγματικά σπουδαία κίνηση από την Αγγλική Ομοσπονδία και την Premier League οι οποίες θα ενισχύσουν την καμπάνια “Heads Up” που έχει σκοπό την στήριξη σε ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με την ψυχική τους υγεία.

Η ομοσπονδία της Αγγλίας θα υποστηρίξει την εκστρατεία Heads Up από το σημερινό αγώνα της Τσέλσι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της 27ης αγωνιστικής, σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου στην Premier League, English Football League, The National League, The Barclays FA Women’s Super League, The FA Women’s Championship and The FA Women’s National League. Μέσα στους υποστηρικτές είναι και ο Δούκας του Κέιμπριτζ και πρίγκιπας, Ουίλιαμ.

“Σκεφτείτε να μιλούσαμε για την ψυχική μας υγεία όσο μιλάμε για το ποδόσφαιρο… Πολλοί από εμάς δεν θα αφήσουμε μέρα να περάσει χωρίς να αναφερθούμε στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται το ίδιο και με την ψυχική υγεία. Είμαστε εδώ σήμερα για να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για να σπάσουμε αυτή τη σιωπή. Θα χρησιμοποιήσουμε μία από τις ισχυρότερες δυνάμεις στην κοινωνία μας, το ποδόσφαιρο, προκειμένου να αρχίσουμε τη μεγαλύτερη συζήτηση για την ψυχική υγεία”, ανέφερε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

“Είμαστε υπερήφανοι που θα στηρίξουμε το “Heads Up. Ήδη οι ομάδες μας δουλεύουν πάνω στο θέμα και ευελπιστούμε να βοηθήσουμε” δήλωσε ο πρόεδρος της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς.