Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: «Κλειδί» η συνεργός που έστειλε την ανώνυμη επιστολή στις αρχές

190

Αλλάζει την προανακριτική της κατάθεση η 50χρονη θεία και αρνείται τις κατηγορίες – Αναζητείται η συνεργός που έστειλε ανώνυμη επιστολή στις αρχές

Μια λοίμωξη στα γεννητικά όργανα ενός μικρού κοριτσιού, ασθένεια η οποία σε μια φυσιολογική οικογένεια θα είχε αντιμετωπιστεί ιατρικά, δημιούργησε μια άκρως περίεργη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης με πρωταγωνιστές ένα 8χρονο κορίτσι, τη μητέρα της και μια θεία της, πονοκεφαλιάζοντας τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της Ρόδου.

Η 50χρονη θεία της ανήλικης στην οποία αποδίδονται κατηγορίες για κακοποίηση του μικρού κοριτσιού ύστερα απ’όσα κατέθεσε προανακριτικά, άλλαξε την υπερασπιστική της γραμμή και μιλώντας στο «protothema.gr»  αρνείται τις όποιες κατηγορίες τις αποδίδονται: “Είμαι αθώα ποτέ δεν θα έκανα κακό σε ένα μικρό παιδί. Είμαι μάνα με παιδιά και εγγόνια και ουδέποτε θα πείραζα ένα κοριτσάκι 8 ετών. Ό,τι έγινε έγινε πάντα με σύμφωνη γνώμη της μητέρας την οποία είχα σαν αδελφή μου. Εκείνη με ενημέρωσε για το πρόβλημα που είχε το παιδί της στα γεννητικά όργανα διότι όταν με κάλεσε εκείνη στο σπίτι της μου εκμυστηρεύτηκε ότι η 8χρονη έχει πόνους και τσουξίματα στην ευαίσθητη περιοχή. Εγώ της είπα γιατί δεν το πηγαίνει σε έναν γιατρό, αλλά εκείνη μου είπε ότι επειδή ο πατέρας της 8χρονης λείπει γιατί είναι ναυτικός θα ήθελε να είναι και εκείνος.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα