Κάιλι Τζένερ: Αυτή είναι η σωσίας της διάσημης τηλεπερσόνας

194

kylie-jenner-cover

Η 22χρονη Βραζιλιάνα κερδίζει περισσότερες από 100 χιλιάδες τον μήνα, εξαιτίας της ομοιότητάς της με την Κάιλι – Δείτε φωτογραφίες

Η Ζούλια Μεντέιρος, είναι μια Βραζιλιάνα που ζει στο Λονδίνο και τυχαίνει να μοιάζει εκπληκτικά όπως λένε, στη διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματία προϊόντων ομορφιάς, Κάιλι Τζένερ.

Αν και η 22χρονη κοπέλα δεν έχει τους ίδιους ακόλουθους στο διαδίκτυο – έχει 12.500 followers στο Instagram έναντι των 313 εκατομμυρίων της Τζένερ – έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών ανθρώπων για την εμφάνισή της.

Οι δύο γυναίκες έχουν σχεδόν το ίδιο ύψος, τις ίδιες αναλογίες σώματος, ενώ η Μεντέιρος, λέει ότι λαμβάνει συνεχώς προσωπικά μηνύματα, από άτομα που την αποκαλούν «Βραζιλιάνα Κάιλι Τζένερ».

Η εντυπωσιακή νεαρή, δήλωσε πρόσφατα στη Mirror: «Νομίζω ότι είναι αστείο, γιατί πολλοί άνθρωποι εδώ γύρω [Λονδίνο] πιστεύουν ότι της μοιάζω. Μόνο από τότε που μετακόμισα στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από τέσσερα χρόνια άρχισα να το συνειδητοποιώ».

photo1

Ωστόσο, η Μεντέιρος επισημαίνει, πως η ομοιότητά της με την Τζένερ, της έχει προκαλέσει και αρκετά προβλήματα: «Ο κόσμος μου λέει ότι φοβάται να μου μιλήσει. Όταν μου μιλάνε, αρχίζω να χαμογελάω και συνειδητοποιούν ότι είμαι φιλική. Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για να μου μιλήσουν» και συμπλήρωσε:

«Όταν κάνω ένα TikTok, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την ομοιότητα για να με χλευάσουν. Το θέμα είναι ότι οι χρήστες των social media πιστεύουν ότι προσπαθώ να της μοιάσω επίτηδες, αλλά δεν το κάνω».

Σε κάθε περίπτωση, το 22χρονο μοντέλο έχει κερδίσει όπως έχει δηλώσει, περισσότερες από 100 χιλιάδες δολάρια σε έναν μήνα από διαφημίσεις, με τα αιτήματα των θαυμαστών της Τζένερ να αυξάνονται συνεχώς. Μερικά από αυτά είναι αρκετά ασυνήθιστα, συμπεριλαμβανομένου του να της ζητήσουν να ντυθεί όπως η Τζένερ στη διάσημη φωτογράφιση εξωφύλλου στο Playboy ή να εμφανιστεί σε ένα ιδιωτικό chat room για ένα ολόκληρο 24ωρο.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα