Και εγένετο… «αναΓενΝΗΣΟΙ» του Σταμάτη Μαλέλη!

411

Και εγένετο... «αναΓενΝΗΣΟΙ» του Σταμάτη Μαλέλη!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Σταμάτης Μαλέλης ανακοίνωσε σήμερα μέσα από τη προσωπική του σελίδα στο Facebook το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ως ανεξάρτητος Περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο από τις αρχές Μαΐου,  δημοσίευσε σήμερα το πρωί μέσω της σελίδας του στο Facebook το λογότυπο της περιφερειακής του παράταξης με την οποία διεκδικεί την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

«αναΓενΝΗΣΟΙ» το λογότυπο και ο τίτλος του συνδυασμού, όπου παραπέμπουν στην αναγέννηση των νησιών μας με τη χρήση λογοπαίγνιου σε διάφορα χρώματα και ένα καράβι στο γράμμα (v).

Δείχνοντας ξεκάθαρα αυτό που αναφέρει από την πρώτη στιγμή, ότι στον συνδυασμό του είναι καλοδεχούμενες όλες οι πολιτικές δυνάμεις εντός του δημοκρατικού τόξου και ότι είναι έτοιμος για το ταξίδι της μεγάλης αλλαγής στα νησιά του Βορείου Αιγαίου!

Να θυμίσουμε ότι ο Σταμάτης Μαλέλης βρίσκεται σε περιοδεία στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, αυτές τις ημέρες είναι στη Χίο και στην συνέχεια θα μεταβεί στη Λέσβο.