Και οι ανασφάλιστοι θα έχουν πρόσβαση στα νέα πολυιατρεία του ΠΕΔΥ

Ο υπουργός υγείας διαβεβαίωσε πως το νέο καθεστώς θα λειτουργεί πλήρως σε ένα μήνα
PEDY
Ο υπουργός υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε από το ραδιόφωνο του Σκάι, πως στα νέα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ, θα έχουν πρόσβαση και οι ανασφάλιστοι πολίτες ,οι οποίοι θα μπορούν να εξετάζονται από τους γιατρούς και να κάνουν ιατρικές εξετάσεις.

Όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός υγείας, το νέο καθεστώς θα λειτουργήσει πλήρως σε ένα μήνα, μόλις τελειώσει το μεταβατικό στάδιο της μετατροπής τους, ενώ με την ένταξη τους στο Ε.Σ.Υ , τα πολυιτατρεία θα χρηματοδοτούνται και από Ευρωπαϊκά κονδύλια, που θα επιτρέψουν και την αντικατάσταση του εργαστηριακού εξοπλισμού.

Κατά το μεταβατικό αυτό στάδιο, οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν, είτε από τους 5.000 γιατρούς που είναι συμβεβλημένοι, είτε στα κέντρα υγείας, είτε στα εξωτερικά γιατρεία των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.