Κάγκελο η Σκορδά με τις αποκαλύψεις για τον τραγουδιστή που συνελήφθη στην Ομόνοια

Στο πρωινό ανέφεραν την είδηση ότι ένας 45χρονος τραγουδιστής και παρουσιαστής ήταν τελικά δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού.


Όπως γράφτηκε και στο «Βήμα», η ΕΛΑΣ μετά από ένα συνήθη έλεγχο για την εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στο κέντρο της Αθήνας ανακάλυψε ότι επρόκειτο για έναν γνωστό τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που ήταν ωστόσο καταζητούμενος από την περίοδο 2002-2003 όταν κι είχε αποδράσει από την συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης όπου κατηγορείτο για άλλη υπόθεση απάτης.

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης μάλιστα είχε βρεθεί τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό επιτυχημένων καλλιτεχνών. Χωρίς ουδείς αξιωματικός να αντιληφθεί ότι το πρόσωπο αυτό με τις εκατοντάδες τηλεοπτικές κι όχι μόνο εμφανίσεις ήταν ο δραπέτης πριν από 17 περίπου χρόνια που …ξεχάσθηκε στην συνέχεια. Ο 45χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς με μάλλον πολυετή καθυστέρηση και θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές.

Στο πρωινό ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε ότι ο εν λόγω 45χρονος είχε πάει σε ένα σπα και τους είχε πει πως θα πάει και με την Φαίη Σκορδά και η παρουσιάστρια έμεινε άναυδη. Ο Άρης συνέχισε λέγοντας πως ο συγκεκριμένος κύριος έλεγε ότι είναι γιος της Κορίνας Τσοπέη. Δείτε το παραπάνω βίντεο!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.