Ηθοποιός της «Μουρμούρας» παραδέχεται για πρώτη φορά ότι είναι ερωτευμένη!

Είναι σχετικά νέα στον χώρο, έχει πάρει το μικρόβιο της υποκριτικής από τους γονείς της και τώρα δηλώνει και ερωτευμένη!

Ο λόγος για τη Μαρία Χάνου, κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του επίσης ηθοποιού Ταξιάρχη Χάνου, η οποία μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας: «Υπάρχει η συντροφικότητα στη ζωή μου, με τον άνθρωπό μου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και δεν είναι από το χώρο. Ωστόσο με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω και εγώ, γιατί είναι και εκείνος πολυάσχολος».

Όσο για το μυστικό ώστε να κρατάει τη σχέση της ζωντανή και ισορροπημένη, η ίδια λέει:

«Η συνεννόηση είναι το παν σε οποιαδήποτε σχέση είτε ερωτική είτε φιλική, είτε οικογενειακή. Είναι σημαντικό να συμπονάς τον άλλον».

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι δεν μένει κάτω από την ίδια στέγη με τον σύντροφό της καθώς δηλώνει στη Realnews: «Μόνη μου μένω…»Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.