Ησαΐας Ματιάμπα: Η σπάνια εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του

135

Για τον χαμό του πατέρα του έγραψε ο Ησαΐας Ματιάμπα κάτω από ανάρτησή του στο Instagram, παρακινώντας τους ακολούθους του να μην χάνουν την ελπίδα τους.

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Ησαΐας Ματιάμπα, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός τραγουδιστής, έχασε τον πατέρα του τον Ιούλιο, γεγονός που του “κόστισε” πολύ, μιλώντας τώρα για το πώς το βίωσε μέσα από μια φωτογραφία με τη σύζυγό του και τον γιο τους.

“Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου… Κυρίως αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα, η οικογένειά μου (κι απ τις δυο πλευρές) και οι λιγοστοί μου φίλοι, με βοήθησαν και με βοηθούν να ξεπεράσω κάτι που δεν ξεπερνιέται… Με λίγα λόγια… Να χαίρεστε την κάθε σας στιγμή, να είστε κοντά στους δικούς σας (γονείς, παππούδες, φίλους) και μην το αφήνετε για αύριο! Η ζωή είναι μικρή!! Η ζωή είναι ωραία!! Αρκεί να το θες!! Ενωμένοι και αγαπημένοι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια!! Υπομονή στις δυσκολίες της ζωής! Ο ήλιος δε θα αργήσει να φανεί… Υ.Γ. Μη χάνετε την ελπίδα σας ακόμα κι αν αυτό φαντάζει απίθανο…”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Δείτε την ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου.. Κυρίως αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα , η οικογένειά μου (κι απ τις δυο πλευρές) και οι λιγοστοί μου φίλοι, με βοήθησαν και με βοηθούν να ξεπεράσω κάτι που δεν ξεπερνιέται.. Με λίγα λόγια.. Να χαίρεστε την κάθε σας στιγμή, να είστε κοντά στους δικούς σας (γονείς, παππούδες, φίλους) και μην το αφήνετε για αύριο! Η ζωή είναι μικρή!! Η ζωή είναι ωραία!! Αρκεί να το θες!! Ενωμένοι και αγαπημένοι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια!! Υπομονή στις δυσκολίες της ζωής! Ο ήλιος δε θα αργήσει να φανεί.. Υ.Γ. Μη χάνετε την ελπίδα σας ακόμα κι αν αυτό φαντάζει απίθανο..

A post shared by ISAIAS MATIABA (@isaiasmatiaba) on

Πληροφορίες: fthis.gr